TERAPIA CUANTICĂ

Modelul newtonian nu mai este valabil, cel puțin de la Einstein încoace. Știm că suntem alcătuiți din particule subatomice care se comportă diferit în funcție de intenția și vibrația observatorului. Particulele subatomice sunt energie. Doar 0,00001 din realitate este de natură fizică.

„ Cercetările fizicii cuantice au demonstrat că electronii există simultan într-o gamă infinită de posibilități sau probabilități într-un câmp energetic invizibil. Concentrarea atenției observatorului asupra oricărui loc în care se află electronul, oricare ar fi acesta, este esențială pentru apariția electronului respectiv. Acest fenomen poartă denumirea de „reducere a funcției de undă” sau „efectul de observator”.

La nivel subatomic, energia reacționează la atenția conștientă și devine materie. Cum vi s-ar schimba viața dacă ați învăța să direcționați efectul de observator și să reduceți o gamă infinită de probabilități cuantice vizavi de o realitate la propria dumneavoastră alegere?”

Joe Dispenza – „Distruge-ți obiceiurile nocive”

Cunoscând și aplicând aceste principii, putem genera vindecarea pe toate nivelurile ființei, nu doar pentru noi, ci și pentru ceilalți.

Terapia cuantică folosește energia INIMII pentru a declanșa vindecarea.

0740 90 77 41

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

Știm din neuroștiințe că inima are un câmp electro-magnetic de 5000 de ori mai puternic decât al creierului.

Nu există contraindicații sau efecte secundare atunci când aplici aceste principii sau când activezi energia inimii. Este cea mai simplă, neinvazivă și naturală tehnică. Nu ai nevoie de cunoștințe avansate de medicină sau fizică cuantică. Dar ai nevoie de două ingrediente fără de care procesul de vindecare nu se produce:

Să știi că e posibil, să accepți deplin ideea că totul e posibil. Îndoiala, nesiguranța, vinovăția stopează orice proces de vindecare;
Să accepți vindecarea și miracolul în viața ta.