TERAPIA BOWEN

„Durerea este inevitabilă, suferința este opțională”

Corpul are în mod natural capacitatea de a se vindeca și regenera. Stresul cronic și traumele noastre nevindecate interferează, însă, cu această abilitate.

 

Terapia Bowen este un instrument complet neinvaziv și natural, prin care stimulăm autovindecarea corpului pe toate planurile. Nu are efecte adverse sau contraindicații. Este potrivită pentru oricine, indiferent de vârstă și patologie.

 

Lucrează  prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, dar și prin sistemul circulator și limfatic, dovedindu-și eficiența în tratarea problemelor scheleto-musculare, afecțiunilor interne, traumatismelor, anxietății, precum și în reducerea perioadei de convalescență.

 

Bowen nu interferează cu medicația alopată; este o metodă complementară care potențează capacitatea naturală de vindecare a corpului.

0740 90 77 41

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

Beneficii

🧿 Mișcările pe fascie eliberează șocurile și traumele înscrise în celule, țesuturi, organe;

🧿 Detensionează profund mușchii (se eliberează hormonii de stres din mușchi și numeroase restricții de mișcare);

🧿 Corectează neurochimia creierului;

🧿 Benefică pentru orice dezechilibru și patologie.

🧿 Întrerupe reacțiile chimice și hormonale de stres, permițând sistemului nervos să reechilibreze toate sistemele și organele;

 🧿 Readuce corpul în coerență, inclusiv la nivel celular;

 🧿 Ajută corpul să se refacă mai repede după accidente, operații, traumatisme diverse;

 🧿 Realiniază sistemul osos;