Servicii

Coaching-ul integrativ

Se adresează tuturor celor care doresc să optimizeze aspecte ale vieții lor (pe toate planurile) într-o manieră holistică.

Terapia Bowen

Este un instrument complet neinvaziv și natural, prin care stimulăm autovindecarea corpului pe toate planurile..

Compassionate Inquiry

Compasiunea, calea regală a vindecării.

TERAPIA BOWEN

„Durerea este inevitabilă, suferința este opțională”

Corpul are în mod natural capacitatea de a se vindeca și regenera. Stresul cronic și traumele noastre nevindecate interferează, însă, cu această abilitate.

Terapia Bowen este un instrument complet neinvaziv și natural, prin care stimulăm autovindecarea corpului pe toate planurile. Nu are efecte adverse sau contraindicații. Este potrivită pentru oricine, indiferent de vârstă și patologie.

Lucrează  prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, dar și prin sistemul circulator și limfatic, dovedindu-și eficiența în tratarea problemelor scheleto-musculare, afecțiunilor interne, traumatismelor, anxietății, precum și în reducerea perioadei de convalescență.

Bowen nu interferează cu medicația alopată; este o metodă complementară care potențează capacitatea naturală de vindecare a corpului.

0740 90 77 41

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

COACHING INTEGRATIV

Te poți adresa oricărui aspect al vieții tale: relațional, profesional, financiar, de sănătate.

Spre deosebire de coaching-ul clasic, coaching-ul integrativ aduce la un loc componenta cognitivă, analitică, dimensiunea psiho-emoțională și spiritual-energetică. 

Coaching-ul îți permite să lucrezi pe aspecte concrete și să ajungi la rezultate palpabile într-un timp mult mai scurt, comparativ cu procesele de psihoterapie, care necesită o sondare mai profundă și mai îndelungată.

Avantajele nu țin doar de timpul în care poți ajunge la obiectivele tale, ci și de faptul că beneficiezi de o sinergie de metode, tehnici și instrumente dintr-o multitudine de științe, adaptate special nevoilor tale.

Programele de coaching sunt individualizate, create special pentru tine și adaptate intenției și nevoilor tale.

 Te poți adresa oricărui aspect al vieții tale: relațional, profesional, financiar, de sănătate.

Coaching-ul integrativ se adresează tuturor celor care doresc să optimizeze aspecte ale vieții lor (pe toate planurile) într-o manieră holistică.

0740 90 77 41

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

Ghid practic pentru reechilibrarea corporală

Îți mulțumesc pentru interesul și încrederea pe care mi le oferi.
Îmi imaginez că echilibrarea greutății este un subiect de interes pentru tine; cu siguranță ai încercat deja o multitudine de metode, dar simți că ceva lipsește din felul în care ai abordat această temă până acum.
Ai dreptate. Dacă rezultatele pe care le-aă obținut până acum nu te-au mulțumit pe deplin, e posibil să fi plecat de la o premiză greșită:
SĂ SLĂBEȘTI, ÎN LOC SĂ TE VINDECI.

Newsletter