Vindecarea pe undele Theta

Theta Healing sau „Vindecarea pe undele Theta” este o tehnică de meditație și vindecare holistică promovată de Vianna Stibal, cu rezultate remarcabile, dovedite inclusiv clinic.

Metoda îți permite să te vindeci fizic, mental, emoțional și spiritual. Experții din neuroștiințe o consideră cea mai rapidă și profundă metodă de schimbare și evoluție. Marele avantaj al acestei tehnici este că reușește să schimbe instantaneu chimia creierului, generând, astfel, nu doar vindecare pe toate planurile, ci și schimbări reale și rapide în toate aspectele vieții (relațional, sentimental, financiar, etc).

Schimbarea se produce odată cu identificarea și schimbarea convingerilor limitative care ne sabotează sănătatea, relațiile, cariera, emoțiile.

Ce obții cu Theta Healing?

  • Vindecare fizică, mental-emoțională, spirituală. Rezultate dovedite clinic pe o gamă largă de afecțiuni;
  • O stare profundă de relaxare și euforie. Creierul tău va secreta toți hormonii stării de bine, ai fericirii;
  • Reducerea semnificativă a durerilor, îmbunătățirea somnului;
  • Vindecarea relațiilor (familie, cuplu etc);
  • Optimizarea situației financiare (eliminarea blocajelor, depășirea conștiinței sărăciei, îmbunătățirea câștigurilor financiare, evoluție profesională);
  • Schimbarea convingerilor care-ți îngrădesc dezvoltarea;
  • Vindecarea fricilor, a anxietății, a dependețelor. Rezultate notabile în cazul renunțării la fumat și în controlul greutății;
  • O sincronizare mai bună a emisferelor cerebrale;
  • Conectarea la o stare superioară de conștiință care să permită „descărcarea” în celulele tale a unor convingeri, abilități și competențe neexplorate până atunci;
  • Mai multă creativitate, inspirație, dezvoltarea capacităților extrasenzoriale.

Ce sunt undele theta?

Există cinci unde de frecvență pe care creierul nostru le experiementează: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma.  Aceste unde se schimbă în funcție de ce gândim, simțim și facem la un moment dat.

Conectarea la undele theta aduce vindecare, armonie, fericire și generează schimbări reale în toate aspectele vieții tale.

Undele theta iți permit să schimbi convingerile limitative din creier, să te vindeci emoțional și să accesezi resurse și abilități la care poate doar ai visat până acum. Undele theta te conectează la subconștient și la esența a ceea ce ești.

Iți schimbi convingerile, iți schimbi viața

Dacă vrei să-ți schimbi viața, e necesar să schimbi chimia creierului, pentru că el este cel care decide chimia întregului organism.

Orice gând are consecințe neurochimice. El generează emoții specifice și reacții chimice în organism.

Gândurile repetate devin convingeri; convingerile se traduc, la nivel neuronal, în scheme neuronale, conexiuni sinaptice care comunică organismului tău stări și emoții diverse. De exemplu, dacă la nivel subconștient tu ai convingerea că „viața e o luptă” – această convingere va elibera în creierul tău substanțe chimice care să te facă să te simți mereu în alertă. Vei crea o realitate care să corespundă acestei convingeri și vei atrage, inconștient, situații, emoții și oameni care să-ți confirme în permanență această realitate. Cum întrerupi acest ciclu vicios ?

Este de ajuns să înlocuiești această convingere cu una benefică pentru tine. Noua convingere va genera emoții pe altă frecvență, aducându-ți schimbările și armonia pe care ți le dorești.

Schimbarea se produce în câteva minute, lucru demonstrat la computer tomograf. Noua schemă neuronală intră imediat în funcțiune. Noi semnale chimice, benefice de data asta vor fi eliberate în corpul tău.

Potențialul tău este infinit. Dă-ți voie să crezi în lucrurile imposibile. Undele theta îți vor permite să-ți transformi visele în realitate.

Te aștept cu drag la ședințe individuale de theta healing pentru a experimenta împreună imposibilul care devine realitate.