Despre mine

Fericirea de a ști că oamenii au nevoie de tine; fericirea de a ști că oamenii nu au nevoie de tine”
Constantin Noica

Oare câte povești încep cu adevărat când totul pare să se termine? Pentru că acela a fost „punctul zero” al vieții mele. La 23 de ani, o despărțire m-a aruncat în plâns și disperare. Ajunsesem la 36 de kilograme, cu o tumoră care creștea în corpul meu și o depresie care nu părea să se sfârșească vreodată. Mă rătăcisem. Undeva, pe drum, îmi pierdusem reperele și speranța. Cunoșteam Infernul.

Și atunci Dumnezeu mi-a întins o mână. De fapt o carte. Un volum de Aivanhov. Cumva această carte a aprins o luminiță în interiorul meu. Am început să devorez carte după carte, cu frenezia și nebunia omului care nu mai are nimic de pierdut. Îi descopeream pe Lazarev, Osho, Scarlat Demetrescu.

Atunci am început și cursurile de Inforenergetică, școală pe care am urmat-o timp de 10 ani. Descopeream, totodată, medicina energetică și rugăciunea. A fost dragoste la prima vedere. Nu doream decât să-mi vindec sufletul de deznădejde și neiertare. Pe măsură ce sufletul se liniștea, corpul se întărea. În afară de rugăciune, slujbele de Sfântul Maslu la care mergeam, terapiile energetice pe care le aplicam și câteva remedii homeopate, nu am făcut altceva ca să mă vindec. Corpul a urmat firesc sufletului. Atunci am înțeles cât se poate de clar că orice proces de vindecare începe cu sufletul.

Au urmat ani de studii, perfecționări și practică entuziastă. Deja aveam rezultate extraordinare lucrând cu oamenii și nu mai exista niciun dubiu că asta îmi doream să fac ca profesie. Era chemarea sufletului meu. Au mai durat însă ani până m-am simțit suficient de pregătită să las totul și să mă dedic fără rezerve chemării mele.

Acum sunt terapeut. Lucrez cu același entuziasm al începuturilor și cu o bucurie care crește cu fiecare om care mă oglindește în vindecare. Lucrez pe o schemă holistică de vindecare în care îmbin fizica cuantică, medicina energetică, psihologia și spiritualitatea. Mai nou, mă interesează psihogenealogia și felul în care ne putem vindeca arborele genealogic. Fac asta prin metoda terapeutică pe care am învățat-o la Școala de Coaching “Evolution Coaching System”, o metodă de curățare energetică a câmpurilor, inspirată de sistemul lui Lazarev.

„Suntem parteneri în vindecare. Nu se știe cine dă și cine primește”. Constantin Noica

Nu sunt un salvator. Cred în sacralitatea procesului terapeutic. În greaca veche „thera pontes” însemna „ales de Dumnezeu”. Terapeutul era ales de Dumnezeu să faciliteze un proces de vindecare. Procesul tău. Dialogul tău intim cu Dumnezeu, cu Sinele. Eu sunt aici ca să te însoțesc, să navighezi mai ușor prin desișurile subconștientului tău. Împreună schimbăm convingeri limitative, rescriem traume, eliberăm emoții reprimate. Iar, în final, să știi, victoria e a ta și numai a ta! A minții tale care a acceptat „imposibilul” și a inimii tale care a primit iubirea. Pentru că iubirea și credința sunt cele care vindecă. Singurele care au vindecat dintotdeauna.

Care e consacrarea mea ca terapeut ? Aș putea să-l parafrazez pe Richard Moss, unul dintre maeștrii mei de suflet: „Să iau cunoscutul și să-l fac misterios și sacru; să iau necunoscutul și să-l transform în dragoste.”

Cât despre pregătirea mea academică, iată care au fost studiile care mi-au marcat cel mai mult evoluția :

 • Facultatea de Litere, Secția Română -Franceză – Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași;
 • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași;
 • Master în Managementul Proiectelor – Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”, Iași ;
 • Coach – Evolution Coaching System – Iași;
 • Terapeut Bowen – Academia de Bowen din Australia;
 • Terapeut Theta Healing, Iași;
 • Terapeut Quantum Touch (Terapie cuantică), București;
 • 2 ani de formare în „Analiză și Dezvoltare personală” cu „Societatea Română de Psihoterapie Experențială”;
 • Psihoterapeut în formare pe „Psihoterapie de cuplu și familie”, Iași;
 • Formator, Iași;
 • Tehnician Maseur, Iași;
 • Terapie florală Bach; Iași;
 • Masaj facial Rejuvance, Iași.

Mi-aș dori să facilitez procese și în alte limbi, vorbesc fluent engleza, franceza și italiana. Am un nivel mediu de spaniolă și greacă. Fiecare limbă străină deschide noi și noi nuanțe și este minunat să observi cât de diferite sunt trăirile în funcție de limba în care comunici.

Ce veți găsi pe acest blog:

 • Informații despre terapiile pe care le practic, despre alte terapii complementare și alternative;
 • Informații despre vindecare și sănătate holistică;
 • Cazuri interesante din practică;
 • Alte subiecte de interes legate de medicina complementară și alternativă;
 • Și multe altele…

Aceasta e călătoria mea și vă invit cu drag să mă însoțiți.