COACHING  INTEGRATIV

Te poți adresa oricărui aspect al vieții tale: relațional, profesional, financiar, de sănătate.

Spre deosebire de coaching-ul clasic, coaching-ul integrativ aduce la un loc componenta cognitivă, analitică, dimensiunea psiho-emoțională și spiritual-energetică. 

Coaching-ul îți permite să lucrezi pe aspecte concrete și să ajungi la rezultate palpabile într-un timp mult mai scurt, comparativ cu procesele de psihoterapie, care necesită o sondare mai profundă și mai îndelungată.

Avantajele nu țin doar de timpul în care poți ajunge la obiectivele tale, ci și de faptul că beneficiezi de o sinergie de metode, tehnici și instrumente dintr-o multitudine de științe, adaptate special nevoilor tale.

Programele de coaching sunt individualizate, create special pentru tine și adaptate intenției și nevoilor tale.

Te poți adresa oricărui aspect al vieții tale: relațional, profesional, financiar, de sănătate.

Coaching-ul integrativ se adresează tuturor celor care doresc să optimizeze aspecte ale vieții lor (pe toate planurile) într-o manieră holistică.

0740 90 77 41

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

Programul BUSINESS ALIVENESS

Se adresează oamenilor de afaceri, managerilor, specialiștilor și celor care își doresc să optimizeze anumite aspecte legate de performanța personală, a afacerii lor sau de carieră dintr-o perspectivă holistică.

Ce poți câștiga prin procesele de coaching:

👌 Performanță crescută, individual și la nivel organizațional;

👌 Claritate vizavi de obiectivele și soluțiile potrivite pentru atingerea lor; 

👌 Încredere în sine sporită;

👌Alinierea afacerii tale la sufletul și misiunea ta personală;

👌 Strategii de dezvoltare și depășire a obstacolelor;

👌 Optimizarea comunicării;

👌 Strategii de reducere a stresului, tehnici și instrumente care să-ți amplifice vitalitatea, concentrarea, claritatea mentală;

👌 Strategii de gestionare a conflictelor 

Dacă afacerea ta suferă, înseamnă că tu ești în programul de supraviețuire. Acest program te modelează inclusiv la nivel chimic, hormonal și neurologic, și îți conturează realitatea afacerii tale. De ce? Pentru că afacerea ta are energia sufletului tău și semnătura ta electro-magnetică (ID-ul tău informațional și energetic).

Din supraviețuire nici tu, nici afacerea ta nu puteți crește și nu vă puteți dezvolta, deoarece evoluția necesită energie, iar energia ta este blocată în frici, limitări, tipare disfuncționale, traume nevindecate.

Cât de VIU te simți tu? Și cât de VIE este afacerea ta?

 

Care este viziunea pe care ți-o propun?

Blocajele, limitările, pierderile, frustrările pe care le experimentezi în activitatea ta vin din viziunea materialistă, mecanicistă, conform căreia trebuie să depui eforturi considerabile pe perioade îndelungate de timp pentru a obține rezultatele dorite.

În această realitate pe care ți-ai construit-o, e nevoie să fii hipervigilent, să fii mereu în control, să anticipezi orice risc, orice obstacol și să le elimini. Totul cu un consum imens de energie vitală.

Iată cum te pot ajuta:

Îți propun să faci un shift de la viziunea mecanicistă a lumii la cea cuantică, unde ești co-creatorul realității tale (indiferent de aspectul pe care te concentrezi).

 

Ce înseamnă asta?

👌 Nu mai depui efecte supraomenești pentru a-ți realiza obiectivele, ci, schimbându-ți semnătura electro-magnetică, ID-ul tău din câmpul cuantic, atragi firesc experiențe, oameni și oportunități la un nivel superior de frecvență.

👌 Nu materia schimbă materia, energia schimbă materia.

Viziunea de la care pleci este esențială pentru atingerea obicetivelor tale. Plecăm de la nivelul energiei, nu de la nivelul materiei, așa cum ai plecat până acum.

 

Programul este personalizat pentru necesitățile tale.

👌 Beneficiezi de tehnici, strategii și instrumente din coaching, neuroștiințe, traumatologie, fizică cuantică, medicină energetică;

👌 Înveți tehnici prețioase care să te ajute în momente de criză, de stres cronic, de conflict;

👌 Experimentezi terapia cuantică și terapia energetică a egregorului afacerii tale (rezultatele acestei metode sunt spectaculoase și foarte rapide);

👌Participi activ la reinventarea ta și a afacerii tale.

Te voi ghida să identifici limitările care te sabotează, programele care nu te lasă să-ți depășești limitele, emoțiile toxice care-ți fură energia vitală, practic tot bagajul psiho-emoțional care te împiedică să ajungi acolo unde îți dorești.

Afacerea ta este strâns legată de bagajul tău traumatic. Orice traumă închizi în psihicul tău, se reflectă în creșterea ta, inclusiv în plan profesional.

Contactează-mă, și putem programa o întâlnire la cabinet sau online pentru un diagnostic holistic al afacerii tale. Îți voi prezenta planul de acțiune, viziunea și multe alte detalii vizavi de beneficiile acestui program personalizat.

HEALTH ALIVENESS

 

Acest program este destinat tuturor celor care doresc să se vindece pe toate nivelurile ființei: fizic, mental, emoțional, spiritual.

 

 

Este potrivit pentru tine dacă:

👌 Ai una sau mai multe afecțiuni pe care nu ai reușit să le vindeci;

👌 Ești mereu obosit și nu ai motivația necesară să fii activ și creativ;

👌 Îți este greu să-ți gestionezi emoțiile, te simți adesea copleșit;

👌 Ai probleme financiare;

👌 Intri în relații disfuncționale sau abuzive;

👌 Ai experiențe traumatice pe care nu le-ai depășit;

👌 Nu găsești Sensul vieții tale;

Cum te poate ajuta programul HEALTH ALIVENESS

👌Îți asumi responsabilitatea pentru propria vindecare și participi activ la reinventarea ta din toate punctele de vedere (chimic, hormonal, neurologic, genetic, spiritual);

👌Înțelegi cum se naște o afecțiune, care e rolul simptomului, cum decurge procesul de vindecare;

👌Identificăm traumele de origine, tiparele mentale, emoțiile toxice rămase captive în corp, loialitățile inconștiente, clivajele și le vindecăm/eliberăm;

👌Resetăm informația traumatică din creier;

👌Înțelegi sensul întregului tău parcurs, inclusiv în contextual istoriei familiale;

👌 Eliberezi propriul bagaj karmic, parte importantă din cauzele declanșatoare;

👌Rămâi cu o multitudine de tehnici, instrumente și soluții practice, ușor de aplicat în momentele de urgență și criză;

👌 Te bucuri de noua ta identitate, de noua ta energie, de o viață mai vie, mai plină, mai conștientă.

Coaching Integrativ pentru CONTROLUL GREUTĂȚII

Este un program integrativ de vindecare, care urmărește reechilibrarea naturală a ființei plecând de la vindecarea cauzelor, nu de la eliminarea simptomului.

Întrucât kilogramele în plus sau în minus sunt un simptom, nicidecum o cauză, este absolut esențial să identifici și să vindeci CAUZELE care au creat dezechilibrul, astfel încât echilibrarea să vină natural, fără efort, ca o consecință firească a procesului de vindecare.

Important 

🧿 Dezechilibrele de greutate sunt un simptom al stresului fizic, mental și emoțional.

🧿 Greutatea este influențată de creier, nu de metabolism.

🧿 În spatele kilogramelor în plus stau emoții reprimate, stocate la nivel celular.

🧿 Pentru a ajunge și a te menține la o greutate optimă, este necesar să identifici și să vindeci traumele și conflictele interioare care întrețin simptomele.

🧿 NU ești CE mănânci, cât mai degrabă DE CE mănânci.

 

Programul este personalizat pe intențiile și nevoile tale. Contactează-mă, și putem stabili o întâlnire de prezentare pentru a decide dacă acest program este benefic pentru tine.