„Tenderness matters.

Compassion matters.

Empathy matters”

Eu sunt Anca

Explorator al conștiinței și ghid pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Arhitect de viață interioară. Visător conștient.

Am pornit instictiv pe acest drum într-un moment în care viața se scurgea din mine. Nu la modul metaforic, ci cât se poate de vizibil și real, pentru că, la 23 de ani și 36 de kg, corpul meu ceda cu o viteză uluitoare. Un sistem imunitar prăbușit, niște tumori la sân pe care, din teamă și inconștiență, am refuzat să le investighez mai în profunzime, depresie cruntă și renunțare. Reacția mea la traumă.

Nu bănuiam, în inocența începuturilor mele, cât de provocatoare va fi călătoria mea de Reîntregire. Singura mea intenție conștientă era să-mi alin sufletul. Nu știam nimic despre ce înseamnă să te vindeci, făceam totul intuitiv.

Intuiția m-a dus, prin nesfârșite sincronicități, la Lazarev, la psihanaliză, la medicina energetică, la tot ce-mi putea răspunde la marea mea întrebare: Cum de am ajuns așa?  Am cunoscut oameni care mi-au fost alături cu compasiune și fără judecată. M-am concentrat doar pe vindecarea emoțiilor și a sufletului meu.

Am început să studiez frenetic și să practic ore în șir pe zi diferite exerciții, meditații. Am ținut posturi totale și am descoperit puterea rugăciunii. Am realizat, la un moment dat, că trupul meu se echilibra de la sine.

Acum știu că era nevoie să acord și corpului mai multă atenție, dar ce simțeam atunci profund, visceral, era că boala plecase de la suferința sufletului meu, și nu mai puteam să-mi ignor durerea lucrând doar pe simptome.

„Privim înapoi și înăuntru” – Jung

0740 90 77 41

„Nu poți duce un pacient mai departe decât ai ajuns tu însuți.”  Jung

Am trecut prin uriașe transformări interioare pentru a-mi construi o altă lume, o altă realitate în care să trăiesc și să iubesc.

Nu pretend că aș deține secretele vindecării. Eu te invit să-ți descoperi propriul drum.

Pot, în schimb, să te însoțesc în această călătorie de renaștere și reinventare.

„Cunoaște toate teoriile și tehnicile, dar când atingi un suflet, fii doar un suflet.” – Jung

Experiența mea m-a învățat să privesc omul ca pe un întreg, nu fragmentat și mecanicist. Și mai mult decât atât, am învățat să fac loc miracolelor în viața mea, pentru că, așa cum spune Jung, „omul nu aparține doar unei lumi ordonate, el aparține și unei lumi miraculoase a sufletului său”.

Am trecut prin multe școli și sisteme: am început cu Facultatea de Litere, am continuat cu Facultatea de Psihologie, mi-am făcut orele de lucru experențial pe propriile traume timp de 2 ani cu Institutul de Psihoterapie Experențială.

În 2024 am absolvit Master Class-ul lui Gabor Mate – Compassionate Inquiry, un program avansat de un an de zile în care am aprofundat metoda lui brevetată de terapie a traumei.

În prezent aprofundez această metodă în Programul lui de Mentorat, pentru încă 6 luni.

Între timp, am urmat și alte cursuri cu NICABM (National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine).

Am absolvit, de asemenea, Programul de Coaching de 6 luni al lui Alexandru Antonie – Evolution Coaching Systems.

Sunt acreditată de Ministerul Muncii și al Educației, dar și de una dintre cele mai prestigioase organizații internaționale – IACTM – International Association for Coaches, Therapists and Mentors, pentru rolurile de Terapeut și Coach.

„E important să avem un secret și presimțirea a ceva ce nu poate fi cunoscut. Ne umple viața cu o nuanță de impersonal, cu un numinosum. Cine n-a avut niciodată experiența acestui lucru a pierdut un lucru esențial. Omul trebuie să simtă că trăiește într-o lume care este misterioasă într-o anumită privință, să simtă că în ea se întâmplă și lucruri a căror experiență o poate trăi, chiar dacă rămân inexplicabile, și nu numai acelea care se desfășoară în limitele așteptărilor. Neașteptatul și incredibilul țin de această lume. Numai atunci viața este întreagă. Pentru mine, lumea a fost de la bun început infinit de mare și de insesizabilă.” Jung

Pot facilita procese de terapie și coaching în engleză și italiană, limbi pe care le vorbesc fluent. În orice colț al lumii te-ai afla, ne putem întâlni online în ședințe 1:1 pentru oricare ar fi intenția ta de vindecare.

Plecăm împreună la drum dacă ești dispus să-ți asumi responsabilitatea pentru propriul proces de vindecare; dacă pentru tine vindecarea înseamnă să accepți cu pasivitate vindecarea din exterior, nu sunt persoana potrivită pentru tine.

Dacă îți dorești doar să elimini simptomele ca să te întorci la cel care erai înainte să te îmbolnăvești, iarăși nu sunt ghidul potrivit pentru tine.

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

Ghid practic pentru reechilibrarea corporală

Îți mulțumesc pentru interesul și încrederea pe care mi le oferi.
Îmi imaginez că echilibrarea greutății este un subiect de interes pentru tine; cu siguranță ai încercat deja o multitudine de metode, dar simți că ceva lipsește din felul în care ai abordat această temă până acum.
Ai dreptate. Dacă rezultatele pe care le-aă obținut până acum nu te-au mulțumit pe deplin, e posibil să fi plecat de la o premiză greșită:
SĂ SLĂBEȘTI, ÎN LOC SĂ TE VINDECI.

Newsletter