,,Bună să-ți fie inima, străine!”

Eu sunt Anca

Explorator al conștiinței și ghid pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Arhitect de viață interioară. Visător conștient.

Am pornit instictiv pe acest drum într-un moment în care viața se scurgea din mine. Nu la modul metaforic, ci cât se poate de vizibil și real, pentru că, la 23 de ani și 36 de kg, corpul meu ceda cu o viteză uluitoare. Un sistem imunitar prăbușit, niște tumori pe care am refuzat să le investighez, depresie cruntă și renunțare. Reacția mea la traumă.

Nu bănuiam, în inocența începuturilor mele, cât de provocatoare va fi călătoria mea de Reîntregire. Singura mea intenție conștientă era să-mi alin sufletul. Nu știam nimic despre ce înseamnă să te vindeci, făceam totul intuitiv.

Intuiția m-a dus, prin nesfârșite sincronicități, la Lazarev și la medicina energetică. Am cunoscut oameni care mi-au fost alături cu compasiune și fără judecată. M-am concentrat doar pe vindecarea emoțiilor și a sufletului meu. Am început să studiez frenetic  și să practic terapia cuantică ore în șir pe zi. Am realizat, la un moment dat, că trupul s-a refăcut de la sine. 

Acum știu că era nevoie să acord și corpului mai multă atenție, dar ce simțeam atunci profund, visceral, era că boala plecase de la suferința sufletului meu. 

Am trecut prin uriașe transformări interioare pentru a-mi construi o altă lume, o altă realitate în care să trăiesc și să iubesc.

„Privim înapoi și înăuntru” – Jung

0740 90 77 41

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

„Cunoaște toate teoriile și tehnicile, dar când atingi un suflet, fii doar un suflet.” – Jung

Fizica cuantică mi-a modelat și schimbat radical felul în care privesc oamenii cu care lucrez și vindecarea în general. Nu suntem mașini predictibile, suntem co-creatori în acest Univers, ființe profunde cu infinite resurse interioare.

Primul meu maestru, Jung, știa acest lucru.  De la el am învățat, încă de la început, să-i privesc pe oamenii din fața mea cum îi privea și el: oameni perfect integri, în viața cărora a intervenit o nevroză de moment. Urmărim să identificăm traumele care au provocat nevroza și să le vindecăm. Nu plecăm de la premiza că suntem defecți. Nu suntem. Avem, în schimb, responsabilitatea de a ne vindeca nevrozele.

Calea mea nu este neapărat și calea ta. Vreau doar să-ți împărtășesc din experiențele mele trăite și integrate. M-aș bucura să te inspire suficient cât să-ți dorești să-ți rescrii povestea. Și să crezi că imposibilul poate deveni realitate.

Rolul pe care mi l-am asumat este de a te însoți prin toate provocările renașterii tale, astfel încât să-ți redescoperi resursele, puterea și focul interior pentru a trăi conștient, plin, bogat.

Am trecut prin multe școli și sisteme; am început cu Facultatea de Litere, pentru că mi-a îmbogățit incalculabil lumea interioară. Am continuat cu Facultatea de Psihologie, diferite specializări, aprofundări în psihoterapie experiențială, psihogenealogie, coaching, terapia traumelor, medicină energetică, neuroștiințe, medicină germanică, terapie Bowen. 

În februarie 2023 am început Master Class-ul lui Gabor Mate – Compassionate Inquiry, și mă simt infinit de recunoscătoare că pot merge atât de profund în vindecare cu unul dintre maeștrii mei de suflet.

Toată această cunoaștere, sincronizată cu experiența practică zilnică, mi-au permis să-mi creez o viziune holistică de vindecare, științifică dar și profund intuitivă, în care accentul e pus pe identificarea și vindecarea a tot ce ne-a scos din armonie și ne-a adus în suferință, pe toate palierele ființei: fizic, mental, emoțional, spiritual, energetic. 

Am creat, de asemenea, un program individualizat de Coaching & Mentoring destinat, în special, optimizării aspectelor de business și de carieră.

Te pot ghida în călătoria ta de auto-cunoastere pe următoarele aspecte:

 

🌸 Consiliere pentru sanatate;

 🌸 Consilierea copiilor;

🌸 Controlul greutății (program pe care-l dezvolt continuu de câțiva ani, atât în grup, cât și individual);

🌸 Psihogenealogie;

🌸 Life coaching

Pot facilita procese de terapie și coaching în engleză și italiană, limbi pe care le vorbesc fluent. În orice colț al lumii te-ai afla, ne putem întâlni online în ședințe 1:1 pentru oricare ar fi intenția ta de vindecare.

Plecăm împreună la drum dacă ești dispus să-ți asumi responsabilitatea pentru propriul proces de vindecare; dacă pentru tine vindecarea înseamnă să accepți cu pasivitate vindecarea din exterior, nu sunt persoana potrivită pentru tine.

Dacă îți dorești doar să elimini simptomele ca să te întorci la cel care erai înainte să te îmbolnăvești, iarăși nu sunt ghidul potrivit pentru tine.

Te însoțesc cu bucurie, în schimb, cu toată compasiunea, resursele, iubirea și lumile mele interioare, dacă îți asumi responsabilitatea și ești dispus să faci totul pentru noua ta viață.

Ghid practic pentru reechilibrarea corporală

Îți mulțumesc pentru interesul și încrederea pe care mi le oferi.
Îmi imaginez că echilibrarea greutății este un subiect de interes pentru tine; cu siguranță ai încercat deja o multitudine de metode, dar simți că ceva lipsește din felul în care ai abordat această temă până acum.
Ai dreptate. Dacă rezultatele pe care le-aă obținut până acum nu te-au mulțumit pe deplin, e posibil să fi plecat de la o premiză greșită:
SĂ SLĂBEȘTI, ÎN LOC SĂ TE VINDECI.

Newsletter