Terapia Cuantică

 

De unde vine inteligența care ne menține bătăile inimii?

Face parte din sistemul nervos autonom.

Unde se găsește localizat acest sistem?

În creier. Sistemul limbic al creierului face parte din sistemul nervos autonom.

Și, în creier, există anumite țesuturi răspunzătoare de menținerea bătăilor inimii?

Da.

Din ce sunt alcătuite țesuturile respective?

Din celule.

Și celulele din ce sunt făcute?

Din atomi.

Iar atomii?

Din particule subatomice.

Iar particulele subatomice despre care vorbești, din ce sunt alcătuite, în primul rând?

Din energie.

Și atunci, nu e ironic faptul că ne concentrăm întreaga atenție asupra procentului de 0,00001 de realitate care este de natură fizică?”

Totul în universul fizic este alcătuit din particule subatomice precum electronii. Cercetările fizicii cuantice au demonstrat că electronii există simultan într-o gamă infinită de posibilități sau probabilități într-un câmp energetic invizibil. Concentrarea atenției observatorului asupra oricărui loc în care se află electronul, oricare ar fi acesta, este esențială pentru apariția electronului respectiv. Acest fenomen poartă denumirea de „reducere a funcției de undă” sau „efectul de observator”.

La nivel subatomic, energia reacționează la atenția conștientă și devine materie. Cum vi s-ar schimba viața dacă ați învăța să direcționați efectul de observator și să reduceți o gamă infinită de probabilități cuantice vizavi de o realitate la propria dumneavoastră alegere?”

(extras din Joe Dispenza – Distruge-ți obiceiurile nocive)

Cunoscând aceste principii, le putem pune în practică pentru a genera vindecarea pe toate palierele ființei și nu doar pentru noi, ci și pentru ceilalți.

 

Cum aplici aceste principii pentru vindecarea corpului fizic?

Să luăm un exemplu: să presupunem că ai probleme cu stomacul, sau cu orice alt organ.

Ce înseamnă asta din punctul de vedere al medicinei energetice? Înseamnă că frecvența informațional-energetică a acelui organ a scăzut semnificativ. Înseamnă că ești mai mult materie, și mai puțin energie. După cum spune Joe Dispenza, materia nu schimbă materia, doar energia schimba materia. E traducerea a ceea ce spunea și Einstein, că nu poți rezolva o problemă de la nivelul de conștiință de la care erai când ai generat-o. Așadar, pentru a restabili echilibrul organului și a sistemului în general, este necesară o creștere a frecvenței, și, implicit, un salt în conștiință.

Cum lucrezi cu organul afectat?

Există două tehnici pe care le poți aplica pe tine însuți sau pe ceilalți:

  1. Cunoscând faptul că organul afectat poate fi descompus până la nivelul particulelor subatomice și cunoscând „efectul de observator”, menținem o intenție focalizată de vindecare, susținând, totodată în inimă, sentimentul de „deja împlinit”. Cu alte cuvinte, privești și trăiești acel lucru deja împlinit, îl trăiești cu toate simțurile. Menții intenția și emoția până când probabilitatea din câmpul cuantic devine realitate.

Sistemul osos reacționează extrem de repede la acest exercițiu. Am văzut cum un pelvis se poate realinia în câteva minute, la fel umerii sau vertebrele. Nu e magie, e transpunerea în dimensiunea 3D a acestui principiu din fizica cuantică. La fel de repede se poate diminua durerea cronică sau inflamațiile.

 

  1. Folosește energia inimii. Câmpul electro-magnetic al inimii este de 5000 de ori mai puternic decât cel al creierului, ceea ce înseamnă că inima are o putere uriașă de decizie și materializare în procesul de vindecare.

 

Aplică acest exercițiu simplu: Pune mâinile pe stomac (sau pe organul afectat). Închide ochii, încetinește respirația (inspiră timp de 5 secunde, expiră timp de 5 secunde). Imaginează-ți că din inimă ies curenți de energie care ies apoi prin palmele tale și ajung în organ. Ce faci este să direcționezi conștient energia iubirii în celulele stomacului. Celula reacționează instantaneu la energia inimii. Zeci de reacții biochimice se declanșează în corpul tău. Începe un proces de vindecare. Menține recunoștința în inimă și continuă să direcționezi conștient energia iubirii acolo unde simți că e nevoie. Nici nu e nevoie să atingi, totul e să menții intenția și emoția elevată în inimă.

Rămâi pe această stare cel puțin 15 – 20 minute.

Nu există contraindicații sau efecte secundare atunci când aplici aceste principii sau când activezi energia inimii. Este cea mai simplă, neinvazivă și naturală tehnică. Nu ai nevoie de cunoștințe avansate de medicină sau fizică cuantică. Dar ai nevoie de două ingrediente fără de care procesul de vindecare nu se produce:

  •  Să știi că e posibil, să accepți deplin ideea că totul e posibil. O îndoială de 0.001 % blochează procesul.
  •  O inimă deschisă.

Atât. Probează și dă-mi de știre. Iar dacă ai nevoie să te însoțesc în proces, contactează-mă.