Cum putem lucra împreună

💚Dacă privești vindecarea mecanist, corpul e o mașinărie care se comportă după niște reguli fixe și predictibile. În consecință, când ceva nu mai funcționează bine, înlocuiești piesa bolnavă sau o elimini cu totul. Aceasta este abordarea bazată pe simptom: nu ne întrebăm ce se întâmplă în ființa noastră profundă, pur și simplu eliminăm simptomul și totul „ar trebui” să revină la „normal”. Doar că realitatea nu confirmă această ipoteză.

💚Dacă privești vindecarea holistic, însă, atunci înțelegi că suntem ființe complexe, profund interconectați și parte integrantă dintr-o Matrice Divină.💕 Nu suntem doar corp fizic, ci și corp mental, emoțional, spiritual. Suntem, de asemenea, moștenitorii unui inconștient familial și colectiv. Toate împreună ne definesc realitatea și sănătatea.

💛 Vindecarea holistică presupune, deci, să-ți duci atenția și conștiența pe toate straturile ființei.

Te poți servi de tehnici și instrumente specifice fiecărui nivel; preferabil să alegi tehnici cât mai naturale și neinvazive, care să stimuleze propria capacitate de vindecare a corpului.

Care este filosofia mea de vindecare?💕

Intenția este să mobilizăm resursele naturale de vindecare și regenerare ale corpului, astfel încât vindecarea să se producă din interior către exterior, nu invers. Ca să generezi vindecarea, este esențial, însă, să identifici și să vindeci cauzele. Înainte de a elimina simptomul, vom înțelege care este mesajul acestuia, ce beneficii aduce și cum ne putem servi de el în vindecare.

Un simptom este întotdeauna o parte a umbrei, cufundată în materialitate. În simptom se manifestă ceea ce-i lipsește omului. Omul trăiește în simptom tot ce nu a voit să trăiască în conștiență. Simptomul îl întregește din nou pe om pe calea ocolită a corpului său. Este principiul complementar care se îngrijește ca unitatea să nu fie pierdută. Dacă un om evită să trăiască un principiu în conștiența sa, acel principiu se cufundă în corp, apărând acolo ca simptom. Acest fapt îl constrânge pe om să viețuiască totuși și să împlinească principiul respins. Astfel, simptomul îl însănătoșește pe om, fiind substitutul corporal a ceea ce-i lipsește sufletului.”

Ruediger Dahlke – „Puterea vindecătoare a bolii”

👌Intenția ta de plecare este esențială în proces. Dacă îți dorești doar să elimini simptomele și disconfortul ca să te întorci la viața ta de dinainte, țin să te anunț că nu vei avea prea mare succes. Și iarăși, dacă dorința ta vine din frica de moarte, din disperare, dacă alegi sănătatea doar dintr-un reflex de supraviețuire, și nu din dorința sinceră de transformare și reîntregire, care crezi că va fi rezultatul?

💕Te ajut să-ți definești o intenție corectă de vindecare și te însoțesc prin toate etapele procesului cu compasiune și fără judecată.💕

 

👌Dacă ești interesat de vindecarea unei afecțiuni:

✔Definim intenția ta de pornire;

✔Identificăm și vindecăm cauzele mental-emoționale și spirituale ale afecțiunii;

✔Identificăm rolul simptomului și beneficiile ascunse ale bolii;

✔Explorăm și vindecăm traumele care stau la baza dezechilibrelor tale, oriunde s-ar manifesta acestea;

✔Vindecarea arborelui genealogic (identificăm loialitățile toxice, programele limitative transmise din generație în generație, scenariile limitative și le întrerupem);

✔Folosim instrumente neinvazive, naturale, care stimulează capacitatea corpului de autovindecare (terapia Bowen, vindecarea pe undele theta, crearea coerenței inimă-creier, meditații și exerciții diverse);

✔Deprogramare și reprogramare neuronală (identificăm schemele neuronale limitative, personale și moștenite din inconștientul familial și le înlocuim cu programe benefice, alese de noi, ieșind, astfel, din determinismul familial);

✔Reprogramare cuantică (pentru cei care sunt deschiși pentru modelul cuantic de privire a realității).

Oricare ar fi suferința pe care vrei să o vindeci ( o problemă de sănătate, un dezechilibru în planul relațional, în carieră, etc),  vindecarea traumelor este o parte importantă din proces.

Cum știi, așadar, că ai rescris o traumă?

💕Ai schimbat narațiunea vieții tale

Suferința din prezent nu rezultă neapărat din ceea ce s-a întâmplat în trecut, ci mai degrabă din modul în care am permis ca acele experimente să ne definească felul în care ne percepem și ne experimentăm pe noi înșine în prezent.

Putem să rescriem povestea vieții noastre de la un nivel mai înalt de conștiință, cu compasiune față de noi, față de familia și mediul în care am trăit, fără judecată excesivă și fără vinovăție.

💕Ai eliberat și vindecat emoțiile toxice

Întrucât emoțiile toxice rămân stocate în memoria celulelor, este vital să le procesăm pe toate palierele ființei, inclusiv la nivel corporal. Știi că ai vindecat o traumă atunci când încărcătura emoțională toxică nu mai există, așa cum nu mai există nici factori declanșatori care să-ți activeze suferința din trecut.

💕Ai găsit SENSUL

Rolul terapeutului este să te ajute să ieși din haos, nespus și repetare și să aduci claritate și coerență în istoria personală, înțelegându-i Sensul.

Știi că ai ieșit din traumă atunci când îți spui povestea fără vinovăție, rușine, durere, ci cu compasiune și înțelepciune.

Care sunt ariile pe care am insistat, de-a lungul timpului:

✔Vindecarea bolilor printr-o abordare holistică;

✔ Vindecarea copiilor;

✔ Terapia pierderii și a doliului

✔ Vindecarea după avort și pierderi de sarcină;

✔ Reprogramarea creierului în controlul greutății (program pe care-l dezvolt continuu de câțiva ani, atât în grup, cât și individual);

✔ Vindecarea arborelui genealogic;

✔ Terapia cuantică

✔ Terapia de rescriere a traumelor;

✔ Terapia de vindecare și curățare a structurilor de câmp.

 

Oricât de mult ți-ai dori să pasezi responsabilitatea vindecării tale în exterior, ea îți aparține în totalitate, iar efortul tău de conștientizare și transformare este esențial.

💚Eu NU îți promit vindecări miraculoase, nu „te curăț de energii negative”, nu te „leg” sau „dezleg”, nu îți ofer mantre magice care să te îmbogățească în somn. Nu susțin bypass-ul emoțional și spiritual în favoarea superficialității și a comodității. Dar, de vreme ce ai ajuns pe această pagină, cred că ai realizat deja că acest gen de naivitate se plătește scump.

💚Nu îți ofer platitudini, ci ani de experiență, cercetare și studii. Am o bază științifică riguroasă pentru toate instrumentele pe care le practic și țin foarte mult la acest standard.

💚Și nu în ultimul rând, NU TE ABANDONEZ. 💕 Rămân cu tine atât cât ai să simți că susținerea mea e importantă pentru tine. Pentru că mi-s foarte dragi cuvintele lui Noica: „Fericirea de a ști că oamenii au nevoie de tine; fericirea de a ști că oamenii nu mai au nevoie de tine”.

Până atunci..eu SUNT aici! 💕