Terapii

De ce recomand Terapia Cuantică?

Iubesc această tehnică. Este de o simplitate uimitoare. Este naturală și produce efecte imediate. Scopul e să trezești inteligența înnăscută a corpului care știe cu precizie de ce are nevoie pentru a se vindeca. În alte cuvinte, vindecarea vine din el însuși, nu din afară. Rolul terapeutului este de a-ți ajuta corpul să declanșeze tocmai acest mecanism de autovindecare.

Ce obții? Realinierea structurii osoase, repede și fără durere; diminuarea sau eliminarea completă a durerilor, a inflamațiilor; re-echilibrarea organelor interne, a sistemelor. În plus, un tonus mental-emoțional extraordinar.

Ce ne spune fizica cuantică?

Știința a demonstrat deja că, la nivelul fotonilor,  intenția poate schimba comportamentul particulelor elementare ale materiei. Acesta este celebrul Efect al Observatorului din fizica cuantică: electronii se comportă ca o particulă atunci când te uiți la ei și ca o undă atunci când nu te uiți la ei. Așadar, actul observării creează la propriu o realitate fizică.

Practicantul se folosește de această intenție focalizată, dublată de vibrația vindecătoare a iubirii și, aplicând anumite tehnici de respirație și vizualizare, ridică și menține vibrația la un nivel suficient de mare astfel încât, prin legea rezonanței, corpul pacientului să se pună la unison cu vibrația practicantului și astfel să se declanșeze capacitatea naturală de autovindecare a organismului.

Poți alege să rearanjezi fotonii după felul în care îi privești

29 Oct 2012 — Atom, computer artwork. — Image by © Andrzej Wojcicki/Science Photo Library/Corbis

Pentru a clarifica modul în care conștiența rearanjează fotonii pentru a genera vindecarea, am să redau, în cele de mai jos, exemplul lui Richard Bartlett din „Matricea Energetică”:

„Să presupunem că ai un umăr înțepenit. Ceea ce experimentezi tu este un conglomerat de articulații, mușchi și tendoane, care, în realitatea noastră consensuală, se cheamă umăr.

În esență însă, noi suntem informație și energie. Tu te percepi ca un material fizic solid, dar ești o ierarhie ordonată de componente, care se descompune din sisteme în organe, țesuturi, celule, molecule, atomi. Așadar, durerea ta de umăr este una din configurațiile posibile ale atomilor, celulelor, electronilor, fotonilor care alcătuiesc un umăr. La nivel subatomic tot ce există depinde de efectul observatorului. Electronii se deplasează pe orbite probabilistice, dar în momentul în care conștiința noastră îi observă, aceștia intră pe orbite previzibile. Practic, conștiința noastră poate face un electron să se materializeze și să devină solid.

Așadar, poți alege să reconfigurezi fotonii și toate particulele componente ale umărului  prin felul în care privești.”

Beneficiile majore ale tehnicii Cuantice

 • Realiniere structurală

O coloană vertebrală bolnavă antrenează probleme în tot sistemul, de la dureri la restricții de mișcare și perturbații ale funcționării organelor. O vertebră greșit aliniată va pune presiune pe coloana vertebrală și pe nervii aferenți, perturbând astfel funcționarea optimă a organelor. Poate dura câteva minute până ca schimbările să devină vizibile sau mai mult, în funcție de gravitatea problemei. Vertebrele se realiniază pe pozițiile lor corecte într-o manieră armonioasă și fără pocniturile specifice chiropracticii. Corpul pacientului decide corecțiile structurale pe care le face, iar nu terapeutul.

 • Diminuarea considerabilă a durerilor în cazurile cronice, sau chiar dispariția lor după câteva minute de tratament. De asemenea, s-au observat reducerea rapidă a inflamațiilor, echilibrarea organelor, sistemelor fiziologice și glandelor;
 • O stare de bine, chiar de euforie ;
 • Poți folosi această metodă simplă pentru orice patologie fizică sau mental-emoțională;
 • Fără contraindicații, fără efecte adverse.

Această terapie te va provoca să-ți depășești credințele limitative referitoare la vindecare. Când vezi cum pelvisul se realiniază în 2 minute, cum o durere cronică dispare complet la fel de repede, cumva întreg sistemul tău de credințe este zdruncinat. Realizezi că vechea paradigmă în care ai trăit până acum nu mai e actuală. În vechea paradigmă procesul de vindecare era îndelungat și dureros. Plin de îndoială, de multe ori lipsit de speranță.

În paradigma cuantică el poate fi instantaneu. Ce ți se cere, însă ?

 • Credință („Credința ta te-a vindecat” – Matei 9,22)
 • Cunoașterea legilor
 • Eliminarea completă a îndoielii („Si răspunzând, Iisus le-a zis: Aveți credință în Dumnezeu.
  Adevărat zic vouă că
  oricine va zice acestui munte: Ridică-te și te aruncă în mare, și nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.  De aceea vă zic vouă: Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea. Iar când stați de vă rugați, iertați orice aveți împotriva cuiva, ca și Tatăl vostru Cel din ceruri să vă ierte voăa greșealele voastre. Că de nu iertați voi, nici Tatăl vostru Cel din ceruri nu vă va ierta vouă greșealele voastre.”  (Marcu 11, 22-26)
 • Iubire (Fără iubire, inteligența corpului nu se trezește).

Și, nu în ultimul rând, să-ți deschizi mintea către lucrurile imposibile. Ca Alice din Țara Minunilor :

Alice râse. „Nu are rost să încerci, spuse ea, nu e posibil să crezi lucruri imposibile.”
„Cred că nu prea ai exercițiu”, spuse Regina. „Pe când eram de vârsta ta, întotdeauna exersam cam o jumătate de oră pe zi. Ei bine, uneori ajungeam să cred chiar și șase lucruri imposibile înainte de micul dejun”

Tu când ai crezut ultima oară în lucruri imposibile ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *